2 + 2 henkeä
37 m²

Katso varaustilanne / varaa kohde:
Rantasiipi Lomarenkaalla


- 10 % alennus ja ilman toimitusmaksua varatessa sähköpostilla/puhelimitse. (Vuokraus mahdollista myös ajalla marraskuu-huhtikuu säiden salliessa.)Kuvaus

Rantasiipi sijaitsee Rantasalmella Kolkonjärven rannalla 14-tien varressa aivan Kolkonlahden Kesäkahvion läheisyydessä. Rantasiiven hirsirakennus on vuodelta 1983, jossa tupakeittiö sekä makuuhuone 2 hengelle. Tuvassa on levitettävä lisävuode. Rantasiivessä on avokuisti, pukuhuone, puulämmitteinen sauna sekä tunnelmallinen grillikatos.

Rantasiipi on viihtyisä rentoutumispaikka viikonlopun tai kesäloman viettoon. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Rantasiipeen.  Kolkonjärvi on kookas 16 km pitkä ja 2 km leveä erittäin kirkasvetinen järvi. Rantasiiven uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Rantasiivessä käytettävissä on soutuvene vesillä liikkumiseen ja kalassa käyntiin. Lähettyviltä löytyy myös reittejä lenkkeilyyn sekä marjastus tai sienestysmahdollisuuksia. Kun kaipaa vaihtelua mökillä oleskeluun, on Rantasiivestä helppo lähteä kaupunkireissulle niin Savonlinnaan, Juvalle kuin Mikkeliinkin ja hyödynnettävissä ovat myös ohitse kulkevat julkiset kulkuyhteydet. Kuus-Hukkalan lomakylän ravintola palvelee 4,5 km päässä.

Varustus
Sähkövalot, varaava takka, sähkölämmitys, saunaan järvivesi sähköpumpulla, juomavesi tuodaan paikalle, ulkokäymälä, puuliiteri, grillikatos, laituri, soutuvene, pelastusliivit, mato-onkia, sähköhella ja -uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, tv, radio.
 
Etäisyydet
Valtatie 60 m, naapuri 60 m, bussipysäkki 100 m, Kolkonlahden Kesäkahvio 200 m, Kekkola 700 m, ravintola 4,5 km (Kuus-Hukkalan lomakylä), kauppa 15 km, Rantasalmi 15 km, Juva 23 km, Savonlinna 37 km, rautatieasema 37 km, Helsinki 300 km.

Rantasiiven sijainti
Rantasalmentie 3688
51940 Rantasalmi


Ota yhteyttä
info@kekkola.fi

Anja Hietaneva
0400 253 663

Maria Vänttinen
040 721 1196
Lisää kuvia:
Rantasiipi Facebookissa   
   
   
   
Ulkoasu © Ida Vänttinen