6 + 4 henkeä (+ kesäaitat/riihi 9 hengelle)
80

Katso varaustilanne / varaa kohde:
Kekkola Lomarenkaalla


- 10 % alennus ja ilman toimitusmaksua varatessa sähköpostilla/puhelimitse (vuokraus mahdollista myös välillä marraskuu-huhtikuu säiden salliessa).Kuvaus

Kekkola on Rantasalmella Rappusenjärven rannalla sijaitseva maalaistalo. Kekkolan tilavassa maalaistalossa voi viettää aikaa yhdessä isommallakin porukalla. Kekkola sopii erinomaisesti sekä koko perheen lomapaikaksi, viikonlopunviettoon, kaveriporukan yhteiseen kokoontumiseen että juhlien järjestämiseen.

Kekkolan ihastuttava, mummolahenkinen tunnelma on ainutlaatuinen; vanha talo huokuu nostalgiaa ja tarinoita vuosien takaa. Juhlapaikkana Kekkola on tunnelmallinen ja persoonallinen. Kekkola sijaitsee kauniin järven rannalla perinteisessä suomalaisessa maalaismaisemassa metsän ja peltojen ympäröimänä, mikä takaa asukkaille oman rauhan. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita Kekkolaan. Kekkolan isossa pihapiirissä on lemmikkieläimille paljon tilaa, sillä lähimmät naapurit ovat noin kilomerin päässä.


Kekkolassa on kaikki ainekset onnistuneeseen maaseutulomaan; tilava pihapiiri, soutuveneet, rantasauna, ulkotulipaikat sekä hiljaisuus ja luonnonrauha. Kekkolan savipohjainen ranta on matala ja lapsiystävällinen. Rappunen on 3,5 km pitkä ja 1,8 km leveä järvi, jonka lintu- ja kalakanta on erityisen rikas. Rappunen on erinomainen kalapaikka kalastuksen ystäville.


Kekkolassa on mahdollisuus nauttia kiireettömyydestä rentoutuen ja rauhoittuen niin halutessaan, mutta tekemistä kaipaavillekin löytyy vaihtoehtoja, sillä Kekkolasta on helppo lähteä tutustumaan lähialueen tarjoamiin palveluihin, kyläelämään ja kulttuuriin sekä paikallisiin tuotteisiin. Kekkolasta voi poiketa kesäkahvilaan, joka on vain 700 metrin päässä tai lomakylä Kuus-Hukkalan ravintolaan 4,5 kilometrin päähän. Rantasalmen kylä sekä Juva palvelevat noin 20 minuutin ja Savonlinna noin puolen tunnin ajomatkan päässä eikä Mikkeliinkään ole kuin vajaan tunnin ajomatka. Savonlinna on tunnettu vilkkaasta toristaan, Olavinlinnasta sekä Oopperajuhlista. Mikkelistä löytyy lisää ostoskeskuksia kovempaan shoppailun nälkään.

Kekkolan tilat

Kekkolan päärakennus on peruskorjattu vuonna 2001. Talosta löytyy perinteinen maalaistalon tilava tupa, keittiö sekä kaksi makuuhuonetta (2 + 4). Noin 60 metrin päässä rannalla sähköistetyssä ja lämpöeristetyssä aitassa on neljä lisävuodetta. Pihan kesäaitan (Orbinskin Aitta) huoneet Aleks ja Ilmi (2 + 3, eristämättömät) soveltuvat majoittumiseen lämpimimpään kesäaikaan. Lisäksi pellolla vanha riihi oleskelu- ja ruokailutilaksi sekä majoitukseen kesäaikaan (4 hengelle, eristämätön).

Rannalta löytyy saunarakennus pukuhuoneella ja katetulla terassilla. Rantasaunalla on sähkövalaistus ja saunaan tulee järvivesi sähköpumpulla. Rannalla on myös tilava grillikatos. Talon pihassa on patio ja ulkotulipaikka. Kekkolasta löytyy ulkokäymälät ja puuliiterit sekä talolta että rannalta.


Ruokailu ja ruoanlaitto Kekkolassa

Kekkolan tuvan pöydän ääreen sopii ruokailemaan noin 8-10 henkeä. Myös riihen pöydän ääreen sopii 8-10 ruokailijaa. Ruokailun voi järjestää myös pihapatiolla tai rannalla grillikatoksella. Vuokrattavissa on myös telttakatoksia sekä pöytiä ja tuoleja tarvittaessa isollekin juhlaväelle.

Keittiöön noudetaan vesi talonpäädyssä sijaitsevasta perinteisestä pumppukaivosta. Keittiöstä löytyy kaksi tilavaa jääkaappia kylmäsäilytystä varten sekä perinteinen maakellari. Ruoanvalmistus Kekkolassa onnistuu joko tuvan vanhalla puuhellalla, leivinuunissa, keittiön sähköhellalla, pihan ulkogrillissä tai rannan grillikatoksella, jonka yhteydessä myös savustuspönttö.

Aktiviteetit Kekkolassa


Kekkolassa voi harrastaa luontoaktiviteetteja, kuten kalastusta, marjastusta, sienestystä sekä luonnossa ja järvellä liikkumista. Lisäksi voi nauttia luonnon tarjoamista aistielämyksistä esimerkiksi tarkkailemalla luontoa, ihailemalla maisemia ja rentoutumalla hiljaisuudessa. Kekkolassa on käytettävissä soutuveneet, kumiveneet ja kajakki sekä katiskoja ja mato-onkia. Kekkolasta löytyy myös erilaisia pihapelejä, kuten mölkky ja firsbeegolf, sekä sadepäivien varalle myös sisäpelejä ja lukemista. Tuvassa viihdykkeeksi televisio, dvd-soitin, radio sekä karaokelaitteet.

Varustus

Sähkövalot, leivinuuni, puuhella, sähkölämmitys, juomavesi pihakaivosta (käsipumppu), rantasaunalle järvivesi sähköpumpulla, ulkokäymälä x 2, puuliiteri x 2, grillikatos, savustuspönttö, ulkotulipaikka, laituri, soutuvene x 2, kajakki, kumiveneitä, pelastusliivit, katiskoja, mato-onget, frisbeegolf, sähköhella- ja uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi x 2, maakellari, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, tv, dvd-soitin, radio, äänentoisto sekä karaokelaitteet
.

Etäisyydet

Valtatie 700 m, bussipysäkki 700 m, Rantasiipi 700 m, Kolkonlahden Kesäkahvio 700 m, naapuri 1km, ravintola 4,5 km (Kuus-Hukkalan lomakylä), kauppa 16 km, Rantasalmi 16 km, Juva 23 km, Savonlinna 37 km, rautatieasema 37 km,Helsinki 300 km.


Kekkolan sijainti
Altaanmaantie 48
51940 Rantasalmi


Ota yhteyttä

info@kekkola.fi

Anja Hietaneva
0400 253 663

Maria Vänttinen
040 721 1196


Tilauksesta valmistamme juhliin tai muihin tilaisuuksiin myös ruoat, kysy tarjous!

Katso lisää kuvia kohteesta:
Kekkolan kuvia Facebookissa


Makuuhuoneet 2 + 4


Ranta-aitta neljälle hengelle


Eristämättömän piha-aitan (Orbinskin aitta) kahdessa huoneessa (Aleks ja Ilmi) majoittuu 5 henkeä (2+3).
Vanha riihi pellolla oleskelu- /ruokailu- ja majoitustilaksi (4:lle).KeittiöOlohuone

 

 
Sauna ja ranta

   Ulkoasu ©Ida Vänttinen