rantasiipi

2 + 2 henkeä

37 m²

 

Rantasiipi sijaitsee Rantasalmella Kolkonjärven rannalla 14-tien varressa aivan Kolkonlahden Kesäkahvion läheisyydessä. Rantasiiven hirsirakennus on vuodelta 1983, jossa tupakeittiö sekä makuuhuone 2 hengelle. Tuvassa on levitettävä lisävuode. Rantasiivessä on avokuisti, pukuhuone, puulämmitteinen sauna sekä tunnelmallinen grillikatos. Rantasiipi on viihtyisä rentoutumispaikka viikonlopun tai kesäloman viettoon. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita.


Kolkonjärvi on kookas 16 km pitkä ja 2 km leveä erittäin kirkasvetinen järvi. Rantasiiven uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Rantasiivessä käytettävissä on soutuvene vesillä liikkumiseen ja kalassa käyntiin.


Lähettyviltä löytyy myös reittejä lenkkeilyyn sekä marjastus- ja sienestysmahdollisuuksia. Kun kaipaa vaihtelua mökillä oleskeluun, on Rantasiivestä helppo lähteä vieressä palvelevalle Kesäkahviolle tai lomakylä Kuus-Hukkalan ravintolaan 4,5 kilometrin päähän taikka kaupunkireissulle niin Savonlinnaan, Juvalle kuin Mikkeliinkin. Hyödynnettävissä ovat myös ohitse kulkevat julkiset kulkuyhteydet. Savonlinna on tunnettu vilkkaasta toristaan, Olavinlinnasta sekä Oopperajuhlista. 

 

RANTASIIPI LOMARENKAALLA

varustus
etäisyydet

Sähkövalot, sähkölämmitys, varaava takka, puulämmitteiseen saunaan kylmä järvivesi sähköpumpulla, juomavesi tuodaan paikalle, ulkokäymälä, sähköhella ja -uuni, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, radio, grillikatos, laituri,
soutuvene, pelastusliivit.

Valtatie 60 m, naapuri 60 m, bussipysäkki 100 m, Kolkonlahden Kesäkahvio 200 m, Kekkola 700 m, ravintola 4,5 km (Kuus-Hukkalan lomakylä), kauppa 15 km, Rantasalmi 15 km, Juva 23 km, Savonlinna 37 km, rautatieasema 37 km, Helsinki 300 km.

hinnat

Katso ajankohtaiset hinnat sekä varaustiedot  Lomarenkaan sivuilta

 

MAKSULLISET LISÄPALVELUT

Liinavaatteet 
Loppusiivous 

Rantasiiven sijainti

Rantasalmentie 3688, 51940 Rantasalmi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATSO MYÖS RANTASIIVEN KUVA-ALBUMI FACEBOOKISSA