rantasiipi

Rantasiipi sijaitsee Rantasalmella Kolkonjärven rannalla 14-tien varressa aivan Kolkonlahden Kesäkahvion läheisyydessä.Rantasiiven hirsirakennus on vuodelta 1983, jossa tupakeittiö sekä makuuhuone 2 hengelle. Tuvassa on levitettävä lisävuode. Rantasiivessä on avokuisti, pukuhuone, puulämmitteinen sauna sekä tunnelmallinen grillikatos.Rantasiipi on viihtyisä rentoutumispaikka viikonlopun tai kesäloman viettoon. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita.
Kolkonjärvi on kookas 16 km pitkä ja 2 km leveä erittäin kirkasvetinen järvi.
Rantasiiven uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Rantasiivessä käytettävissä on soutuvene vesillä liikkumiseen ja kalassa käyntiin.
Lähettyviltä löytyy myös reittejä lenkkeilyyn sekä marjastus- ja sienestysmahdollisuuksia. Kun kaipaa vaihtelua mökillä oleskeluun, on Rantasiivestä helppo lähteä kaupunkireissulle niin Savonlinnaan, Juvalle kuin Mikkeliinkin ja hyödynnettävissä ovat myös ohitse kulkevat julkiset kulkuyhteydet.

 

RANTASIIPI LOMARENKAALLA

 

varustus
etäisyydet

Sähkövalot, varaava takka, sähkölämmitys, saunaan järvivesi sähköpumpulla, juomavesi tuodaan paikalle, ulkokäymälä, puuliiteri, grillikatos, laituri,
soutuvene, pelastusliivit, mato-onkia, sähköhella ja -uuni, mikroaaltouuni,
jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, tv, radio.

Valtatie 60 m, naapuri 60 m,bussipysäkki 100 m, Kolkonlahden Kesäkahvio 200 m, Kekkola 700 m, ravintola 4,5 km (Kuus-Hukkalan lomakylä), kauppa 15 km, Rantasalmi 15 km, Juva 23 km, Savonlinna 37 km, rautatieasema 37 km, Helsinki 300 km.

 

hinnat

 Viikko 249 - 440 €

Vkl alk. 107 €

 

MAKSULLISET LISÄPALVELUT

Liinavaatteet 10 €
Loppusiivous 76 €

Rantasiiven sijainti

Rantasalmentie 3688, 51940 Rantasalmi